in

H Lady Gaga μιλάει πιο ανοικτά από ποτέ για το ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι

Η Lady Gaga βρέθηκε στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, με φόντο την ταινία “House of Gucci”, που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές εβδομάδες.

Η γνωστή τραγουδίστρια κι ηθοποιός ενσάρκωσε την Πατρίτσια Ρετζιάνι κι έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, ωστόσο, ο ρόλος αυτός δεν ήταν καθόλου εύκολος γι’ αυτήν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Gaga αποκάλυψε πως στη διάρκεια των γυρισμάτων είχε μαζί της μία νοσοκόμα με εξειδίκευση στην ψυχιατρική, προκειμένου να τη βοηθάει, περιγράφοντας το πώς βίωσε όλη αυτή την ιστορία.

“Ένιωθα πως έπρεπε να το κάνω. Ήταν πιο ασφαλές για μένα. Γι’αυτό ήμουν συνέχεια η Πατρίτσια. Πάντα μιλούσα με προφορά. Ακόμα κι αν δε μιλούσα για πράγματα που δεν είχαν σχέση με την ταινία. Ακόμα ζούσα τη ζωή μου και το έκανα μέσα από εκείνη.

Δε νομίζω πως οι ηθοποιοί πρέπει να πιέζουν τους εαυτούς τους σε αυτό το όριο. Κι αναρωτιέμαι συνέχεια γιατί το κάνω αυτό. Έχω κάνει κάποια ακραία έργα τέχνης μέσα από την καριέρα μου, τα πράγματα που έχω βάλει να περάσει το σώμα μου, το μυαλό μου”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Ζεντάια έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της!

H τελευταία συνάντηση της Πενέλοπε Κρουζ με τον Καρλ Λάγκερφελντ