in

Η Lady Gaga έκανε μία ξεχωριστή εξομολόγηση

Η Lady Gaga βρίσκεται στο επίκεντρο με αφορμή της συμμετοχή της στην ταινία “House of Gucci” και στο πλαίσιο ραδιοφωνικής της παρουσίας, μίλησε για τον Τόνι Μπένετ.

Ο διάσημος τραγουδιστής, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, καθώς πάσχει από Αλτσχάιμερ, με την Gaga να επηρεάζεται σημαντικά από αυτό.

“O Τόνι είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Αγαπώ την οικογένειά του με όλη μου την καρδιά, αγαπώ τη σύζυγό του, Σούζαν, με όλη μου την καρδιά. Δεν μπορώ να σου πω πόσα έμαθα από εκείνον και πώς είναι να τραγουδάς μαζί με έναν θρύλο για τόσα χρόνια. Τραγουδάω με τον Tόνι για περίπου 10 χρόνια και είναι αποκαρδιωτικό να βλέπω τι περνάει εξαιτίας του Αλτσχάιμερ.

Αν είστε με ένα άτομο που αγαπάτε, βάλτε τους μουσική από την παιδική τους ηλικία και σας υπόσχομαι πως θα επανέλθουν στη ζωή με έναν τρόπο που δεν το περιμένετε. Όμως όχι όλοι, κάθε κατάσταση είναι διαφορετική όπως και κάθε άτομο, αλλά είναι ακόμα εκεί και η καρδιά μου είναι με εσάς και το άλμπουμ αυτό φτιάχτηκε ενώ ο Τόνι είχε Αλτσχάιμερ και τραγουδούσαμε ενώ είχε και ακόμα μπορούσε να το κάνει, γεγονός που με ξάφνιασε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Ντούα Λίπα κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποτελεί το απόλυτο hair inspo!