in

Dry shampoo: 2+1 που θα σας κάνουν να το λατρέψετε!

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στη λύση του dry shampoo και καταλήγουν να το αγαπούν όσο τίποτα άλλο.

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά πρόκειται για ένα πολυχρηστικό προϊόν, που θα σας βοηθήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και θα σας κλέψει την καρδιά, αν το δοκιμάσετε.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα benefits του dry shampoo και σας τα παρουσιάζουμε:

Αφαιρεί τη λιπαρότητα και χαρίζει όγκο

Προφανώς, αποτελεί ιδανική επιλογή για τι γυναίκες που παρατηρούν πως τα μαλλιά τους εμφανίζουν λιπαρότητα, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε νωπά μαλλιά, πριν να προχωρήσετε στο styling. Με αυτό τον τρόπο θα σας χαρίσει έναν extra όγκο και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά

Είναι γνωστό πως ειδικά οι γυναίκες που έχουν βαμμένα μαλλιά, θα πρέπει να αποφεύγουν το συχνό λούσιμο, καθώς το χρώμα έχει την τάση να ξεθωριάζει πολύ πιο εύκολα. Χρησιμοποιώντας ένα καλό, dry shampoo, μπορείτε πολύ εύκολα να αποφύγετε τη διαδικασία του λουσίματος, φρεσκάροντας τα μαλλιά σας σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δίνει διάρκεια στο χτένισμα

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το dry shampoo θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε πολύ περισσότερο το χτένισμά σας, καθώς τα μαλλιά δε θα εμφανίσουν λιπαρότητα και θα διατηρήσουν το σχήμα τους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Elsa Hosk: Μοιράζεται το απόλυτο makeup trick

Nicola Peltz: Μας δείχνει το απόλυτο cat-eye look