in

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μιλάει ανοικτά για όσα βιώνουν τα top models

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής της κι όντας πιο ώριμη από ποτέ, έχει αλλάξει πολλά όσον αφορα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα.

Το πασίγνωστο μοντέλο, πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για όσα βίωσε στη διάρκεια των γυρισμάτων του video clip “Blurred Lines” από τον Ρόμπιν Θικ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: “Ήταν μια ντροπιαστική, ταπεινωτική στιγμή για μένα, αλλά ποτέ δεν την είχα σκεφτεί πραγματικά και την είχα απωθήσει ως κάτι ασήμαντο. Νομίζω ένα μέρος του εαυτού μου ένιωσε ότι φυσικά έγινε αυτό, ήταν αυτός ο άντρας και ήταν μεθυσμένος. Νιώθω ότι ήταν ντροπιαστικό για μένα γιατί ήμουν το μοντέλο του οποίου το σώμα χρησιμοποιούσαν, όπως αυτοί οι άντρες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν”.

Αυτή τη φορά, η Έμιλι εξηγεί -στο πλαίσιο συνέντευξής της- πως για πολλά μοντέλα -δυστυχώς- δεν υπάρχει όριο κι ο καθένας μπορεί να αισθάνεται ότι μπορεί να τους φερθεί όπως θέλει, κάτι που προφανώς πρέπει να αλλάξει.

“Όταν είσαι στο γύρισμα και κάποιος πει ότι πρέπει να φορέσεις αυτό ή θέλω να μοιάζεις έτσι ή θέλω να γδυθείς σου μαθαίνουν τα πρακτορεία και η βιομηχανία ότι θα ήταν αγενές ή προβληματικό να έχεις όρια ή να πεις όχι γιατί έτσι είναι η δουλειά”, κατέληξε.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κhaki jacket: Έτσι θα το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας jean

CFDA Awards 2021: Η Ζεντάια φόρεσε το απόλυτο χρώμα της season!