in

Η Πενέλοπε Κρουζ πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο εξώφυλλο της Vogue Arabia

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι μία γυναίκα που αφιερώνει σημαντικό χρόνο στην οικογένειά της, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Ισπανίδα ηθοποιός, φωτογραφήθηκε για την Vogue Arabia και παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου μίλησε για την οικογένειά της, αλλά και τον Πέδρο Αλμοδοβάρ, που έχει σημαδέψει την καριέρα της.

“Η προτεραιότητά μου είναι να είμαι μητέρα, οπότε είμαι ευλογημένη που μπορώ να εργάζομαι, διατηρώντας παράλληλα την οικογένειά μου ως προτεραιότητα. Δε θεωρώ τον εαυτό μου ως πρότυπο για κανέναν άλλο εκτός από τα παιδιά μου, καθώς με βλέπουν καθημερινά και οι πράξεις της μητέρας και του πατέρα τους είναι οι πιο σημαντικές για αυτά. Αυτή είναι μια τεράστια ευθύνη και η μεγαλύτερη αποστολή μου στη ζωή είναι να προσπαθώ να το κάνω καλά”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων για όλους τους χαρακτήρες που μου έδωσε ο Πέδρο Αλμοδοβάρ, καθώς μου επιτρέπουν να κάνω πράγματα που δεν έχω ξανακάνει. Έχουμε δουλέψει μαζί οκτώ φορές και είναι πάντα μια μεγάλη και περίπλοκη πρόκληση”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Λίλι Κόλινς αποχαιρέτησε τα μακριά της μαλλιά και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει!

Η Μαρία Μπακοδήμου γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της