in

Parisian Style: Έτσι θα το πετύχετε

Οι Γαλλίδες αποτελούν πρότυπα για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο.

Το ανεπιτήδευτο στιλ τους κι ο παριζιάνικος αέρας, αποτελούν σήμα κατατεθέν τους και μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε τους εμφάνιση.

Αρχικά, για να πετύχετε κι εσείς το απόλυτο parisian style θα πρέπει να βρείτε τα σωστά staples που θα προσθέσετε στην ντουλάπα σας και τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφες, φορώντας τα και θα αναβαθμίσουν το στιλ σας.

“Κλειδί” είναι η ισορροπία. Οι Γαλλίδες δεν αγαπούν τις υπερβολές, αγαπούν τα bacic pieces και “παίζουν” με τις λεπτομέρειες, δημιουργώντας κλασικά looks.

Αυτά είναι τα 4 βασικά tips, που θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε κι εσείς το parisian style:

Casual chic

Είναι αυτό που ουσιαστικά χαρακτηρίζει τα French girls. Τις περισσότερες φορές επιλέγουν casual και dress-up pieces, τα οποία συνδυάζουν μεταξύ τους, για να πετύχουν τα απόλυτα looks. Για παράδειγμα, την επόμενη φορά που θα φορέσετε το αγαπημένο σας, κλασικό blazer προσθέστε ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Ανδρόγυνο look

Οι Γαλλίδες δεν αγαπούν τα υπερβολικά sexy looks. Αντιθέτως, λατρεύουν τις masculin πινελιές, όταν φορούν ένα θηλυκό ρούχο. Θα τις δείτε να προσθέτουν ένα leather jacket πάνω από ένα μαύρο, silk midi φόρεμα ή ένα φαρδύ blazer πάνω από ένα girly top. Πειραματιστείτε κι εσείς και βρείτε τα pieces που σας ταιριάζουν, για να φτιάξετε ανάλογα looks.

Διαχρονικά κομμάτια

Για τα French girls είναι σημαντικό να επενδύουν σε συγκεκριμένα διαχρονικά κομμάτια, που θα βρίσκονται για αρκετά χρόνια στην ντουλάπα τους. Είτε πρόκειται για ένα κλασικό ρολόι, για ένα ζευγάρι παπούτσια ή για μία καλή, δερμάτινη τσάντα, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα pieces που επιλέγουν, για να δημιουργήσουν μοναδικά looks.

Προσοχή στις λεπτομέρειες

Δεν έχει σημασία μόνο το ρούχο που φοράμε, αλλά και το πώς το φοράμε. Για τις Γαλλίδες, ακόμη κι η πιο μικρή λεπτομέρεια, έχει τη δική της σημασία. Φροντίζουν αρκετά τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα υφάσματα και τις υφές. Έτσι, καταφέρνουν να είναι πάντα εντυπωσιακές.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κέιτ-Γουίλιαμ: Η ξεχωριστή φωτογραφία του ζευγαριού

Φτιάξτε μόνες σας το απόλυτο φυσικό αντιβιοτικό!