in

2+1 κοντινοί προορισμοί από την Θεσσαλονίκη για το Σαββατοκύριακο

Αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά σας και ψάχνετε τον ιδανικό προορισμό;

Η Ελλάδα είναι γεμάτη με μοναδικά μέρη, που αξίζει να τα εξερευνήσετε και προσφέρεται για σύντομες εκδρομές.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που βρίσκονται μία… ανάσα από τη Θεσσαλονίκη και σας τους παρουσιάζουμε.

Βόλος

Αναμφισβήτητα αποτελεί must-visit όλες τις εποχές του χρόνου. Ωστόσο, το φθινόπωρο προσφέρεται για mini breaks καθώς βρίσκεται κοντά στη Θεσσαλονίκη. Ο Βόλος είναι από τις πιο ιδιαίτερες πόλεις που μπορείτε να επισκεφθείτε, συνδυάζοντας τη θάλασσα με το βουνό. Περιηγηθείτε στα στενά σοκάκια, κάντε ατελείωτες βόλτες στο λιμάνι και φυσικά, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα μικρά ουζερί που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης. Plus, ολοκληρώστε την εκδρομή σας με μία βόλτα στο Πήλιο, απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα.

Ξάνθη

Μία ακόμη πολύ καλή επιλογή για όσους μένουν στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί η Ξάνθη. Αν είστε λάτρεις της φύσης και του καλού φαγητού, σίγουρα θα ευχαριστηθείτε το ταξίδι σας και θα επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας πιο ξεκούραστες και φρέσκες από ποτέ. Η Ξάνθη είναι ένας από τους πιο γνωστούς γαστρονομικούς προορισμούς στην Ελλάδα και θα σας κλέψει την καρδιά με την πλούσια ιστορία της.

Καβάλα

Η Καβάλα έχει την τιμητική της το φθινόπωρο και συγκεντρώνει αρκετό κόσμο, που την επισκέπτεται για να γνωρίσει από κοντά την μοναδική ομορφιά της και δεν είναι τυχαίο, ότι για τους περισσότερους ανήκει σταθερά στους πιο αγαπημένους προορισμούς. Είναι ιδανική επιλογή ακόμη και για μονοήμερες αποδράσεις κι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης, αποτελεί το λιμάνι με τα μικρά ταβερνάκια και τις καφετέριες, με φόντο το απέραντο μπλε. Θα σας μαγέψει από το πρώτο λεπτό!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μία ακόμη βαθιά υπόκλιση στον Κιάνου Ριβς

H Nικόλ Κίντμαν κι αποστομωτική απάντηση για τον Τομ Κρουζ