in

4 ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας φέτος το φθινόπωρο

Έχοντας μπει κι επίσημα σε μία νέα εποχή, όλοι μας αισθανόμαστε την ανάγκη να φέρουμε έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο μας.

Ακόμη κι οι πιο μικρές αλλαγές, είναι ικανές να κάνουν σημαντική διαφορά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να προσθέσετε στον σπίτι σας αντικείμενα που θα αλλάξουν σημαντικά το κάθε δωμάτιο.

Πως θα το καταφέρετε αυτό; Οι επιλογές είναι πολλές…

Τοποθετήστε φυτά

Η κάθε εποχή, έχει τα δικά της χαρακτηριστικά φυτά. Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας στιλ και τοποθετήστε τα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ιδανική επιλογή είναι το σαλόνι κι η κουζίνα, ενώ μπορείτε να κάνετε την ανατροπή προσθέτοντας ένα μικρό φυτό στο μπάνιο. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Πείτε “ναι” στους πίνακες

Ένας ακόμη εύκολος τρόπος για να αλλάξετε σημαντικά τον χώρο σας, είναι η τοποθέτηση κάδρων στους τοίχους. Και πάλι, η επιλογή είναι δική σας. Αν θέλετε να κινηθείτε πιο safe, προτιμήστε κάποιον πίνακα με neautral αποχρώσεις, ενώ σε περίπτωση που σκοπεύετε να προχωρήσετε σε μία πιο δραστική αλλαγή, οι έντονες, bold αποχρώσεις είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Προσωπικές πινελιές

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορούν από μόνες τους να αλλάξουν τα vibes ενός χώρου. Προμηθευτείτε διάφορες κορνίζες και τοποθετήστε σε αυτές φωτογραφίες από χαρακτηριστικές στιγμές της ζωής σας, που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη σας. Αμέσως θα αλλάξει όλη η ψυχολογία σας και το σπίτι σας θα μοιάζει πιο cozy από ποτέ.

Βάλτε χρώμα

Το φθινόπωρο κυριαρχούν οι πιο σκούρες αποχρώσεις στο ντύσιμό μας, γι΄αυτό είναι μία καλή ευκαιρία να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι σας. Μερικά χρωματιστά μαξιλάρια στο καθιστικό ή ένα bold ριχτάρι, μία pastel κουρτίνα στο υπνοδωμάτιο ή ένα χαλί σε έντονο χρώμα στην κουζίνα είναι από μόνα τους αρκετά, για να κάνουν τη διαφορά και να ανανεώσουν το χώρο σας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

H Έμα Ραντουκάνου είναι το νέο πρόσωπο της Tiffany & Co!

Μόνικα Μπελούτσι και Άννα Βίσση μαζί στο Ηρώδειο