in

Emily Blunt: Ανυπομονεί για το sequel του “The Devil Wears Prada”

Η Emily Blunt μίλησε για τη συνέχεια της ταινίας “The Devil Wears Prada” και την επιστροφή της στον αγαπημένο χαρακτήρα της Emily Charlton.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο People, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει ήδη στο μυαλό της τη συνέχεια και την εξέλιξη του δικού της ρόλου, σημειώνοντας πως:

“Θεέ μου, δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Θέλω απλώς να ξανακάνω καλό μακιγιάζ στα μάτια”, σημείωσε η Blunt, με το κοινό να περιμένει τη νέα ταινία.

“Η συνέχεια φέρεται να ακολουθεί την αρχισυντάκτρια του Runway, Miranda Priestly, καθώς προσπαθεί να κρατήσει το περιοδικό κερδοφόρο στην ψηφιακή εποχή. Εν τω μεταξύ, η Emily της Blunt θα επιστρέψει επίσης, αυτή τη φορά ως επιτυχημένο στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας αντί για την ταλαιπωρημένη υφισταμένη της Miranda”, σημειώνει -την ίδια στιγμή- το Bustle.
 
Οι Anne Hathaway, Meryl Streep και Stanley Tucci αναμένεται να επαναλάβουν τους ρόλους των Andrea Sachs, Miranda Priestly και Nigel, αντίστοιχα και πλέον, οι fans της ταινίας περιμένουν με τεράστιο ενδιαφέρον τα επόμενα βήματα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Dancing In The Flames: Tο νέο τραγούδι του The Weeknd έχει γίνει ήδη smash hit

Kate Middleton: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα;