in

Kate Middleton: Το νέο video και η αφιέρωση στη βασίλισσα Ελισάβετ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton δείχνει τον σεβασμό της στη βασίλισσα Ελισάβετ. Πώς το έκανε αυτό;

Η πριγκίπισσα, κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες ένα συγκινητικό video, μέσα από το οποίο μίλησε -ξανά- ανοικτά για τη μάχη της με τον καρκίνο, με το Veronica Beard φόρεμά της να μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς αποτελεί φόρο τιμής στη βασιλική της ζωή.

Ωστόσο, αυτό που πρόσεξαν αρκετοί, ήταν και η τρυφερή αφιέρωση στην αείμνηστη, βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς σε ένα στιγμιότυπο του video, η Kate φαίνεται να οδηγεί ένα Land Rover και σύμφωνα με το People, πρόκειται για εντυπωσιακά παρόμοια πλάνα με ένα video που δείχνει τη βασίλισσα να κάνει το ίδιο πράγμα στο ντοκιμαντέρ “Elizabeth R: A Year in the Life of the Queen” του 1992.

Το video της Kate ανέβηκε στα επίσημα social media της οικογένειας μόλις μία ημέρα μετά την επέτειο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ κι είναι κι αυτό ένα στοιχείο που έχει το δικό του ενδιαφέρον και δείχνει πολλά.

Ο βασιλικός συγγραφέας Robert Jobson από τη δική του μεριά, σημείωσε πρόσφατα ότι η Kate Middleton και η βασίλισσα Ελισάβετ περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, με τις δύο γυναίκες να αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση και την πριγκίπισσα να τιμάει τη μνήμη της τώρα σε κάθε ευκαιρία…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Diane Kruger: H εντυπωσιακή total black εμφάνιση και η πρεμιέρα

Vanessa Hudgens: Mοιράζεται την αγαπημένη της skincare routine