in

Margot Robbie: Η πρώτη red carpet εμφάνισή της είναι γεγονός

Η Margot Robbie περπάτησε το κόκκινο χαλί, που στρώθηκε για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του συζύγου της, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η Χολιγουντιανή star αποφάσισε να κάνει ένα break από την awards-season, κάνοντας focus στην εγκυμοσύνη της, ωστόσο, έκανε μία εξαίρεση για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας παραγωγής του συζύγου της, Tom Ackerley, το “My Old Ass”.

Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σκηνοθέτη, φορώντας ένα γκρι bodycon φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες strappy γόβες και χρυσά statement κοσμήματα, με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να αναδεικνύεται με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Η Margot γνώρισε τον σύζυγό της στα γυρίσματα της “Suite Française” το 2013, όταν εκείνος εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη, ενώ το ζευγάρι ενώθηκε τα ιερά δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2016 στο Byron Bay της Αυστραλίας.

“Ήμασταν φίλοι για πολύ καιρό. Ήμουν πάντα ερωτευμένη μαζί του, αλλά σκεφτόμουν, “Ω, ποτέ δε θα με αγαπούσε και αυτός. Μην το κάνεις περίεργο, Margot. Μην είσαι χαζή και μην του πεις ότι σου αρέσει”, είχε πει σε συνέντευξή της το 2016 η ηθοποιός και τώρα, οι δύο stars ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Beyoncé: “Η φήμη μπορεί να μοιάζει με φυλακή…”

Emily In Paris: Η λαμπερή πρεμιέρα στη Ρώμη και η season 4