in

Beyoncé: “Η φήμη μπορεί να μοιάζει με φυλακή…”

Η Beyoncé είναι μία γυναίκα με τεράστια επιρροή, ωστόσο, σε αντίθεση με πολλούς άλλους celebrities δεν αγαπάει ιδιαίτερα τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτό που την ενδιαφέρει, είναι τα παιδιά της -κυρίως- να έχουν μία κανονική καθημερινότητα, διασφαλίζοντας -όσο περνάει από το χέρι της- την ιδιωτικότητά τους. Τώρα, η ίδια μίλησε ανοικτά για όλο αυτό και έδωσε τις δικές της απαντήσεις.

“Ένα πράγμα για το οποίο έχω δουλέψει εξαιρετικά σκληρά είναι να διασφαλίσω ότι τα παιδιά μου μπορούν να ζουν όσο το δυνατόν κανονικά, διασφαλίζοντας ότι η προσωπική μου ζωή δε θα μετατραπεί σε brand. Είναι πολύ εύκολο για έναν διάσημο άνθρωπο να μετατρέψει τη ζωή σου σε μια παράσταση. Έχω καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να μείνω πιστή στα όριά μου και να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Κανένα χρηματικό ποσό δεν αξίζει την ειρήνη μου.

Ελπίζω η δουλειά μου να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν μέσα τους και να έρθουν σε επαφή με τη δική τους δημιουργικότητα, δύναμη και ανθεκτικότητα. Επικεντρώνομαι στην αφήγηση ιστοριών, την ανάπτυξη και την ποιότητα. Δεν εστιάζω στην τελειομανία. Επικεντρώνομαι στην εξέλιξη, την καινοτομία και την αλλαγή της αντίληψης. Το να εργάζομαι στη μουσική για το Cowboy Carter και να εγκαινιάζω αυτό το συναρπαστικό νέο project δεν μοιάζει καθόλου με φυλακή, ούτε με βάρος”, σημείωσε αρχικά η Beyoncé, για να συνεχίσει:

“Δεν σπαταλάω τον χρόνο μου σε κάτι αν δεν είμαι βαθιά παθιασμένη με αυτό. Αν δεν ξυπνάω και δεν το σκέφτομαι ή εάν πέφτω για ύπνο και δεν το σκέφτομαι, δεν είναι για μένα. Η αντίληψή μου για το πώς μοιάζει η επιτυχία είναι πολύ διαφορετική από τους περισσότερους. Όταν δεσμεύομαι, είμαι 100% μέσα. Προτιμώ να επικεντρώνομαι ήσυχα, χωρίς να διακόπτω από πράγματα που αποσπούν την προσοχή από την αυθεντικότητα. Πιστεύω ότι όλα μπορούν πάντα να γίνουν καλύτερα. Δουλειά μου είναι να δίνω μέχρι να γίνει το καλύτερο δυνατό.

Προσπαθώ να προκαλώ τον εαυτό μου και τους ανθρώπους γύρω μου να σκέφτονται διαφορετικά. Νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας είναι η οπτική σου για τη ζωή. Κάθε απογοήτευση είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Μια ευκαιρία για να αλλάξεις πορεία. Εμπιστεύομαι τον Θεό, ακόμα και όταν νιώθω ότι μόλις και μετά βίας βλέπω το φως στην άκρη του τούνελ”.

Η διάσημη star μας δείχνει για μία ακόμη φορά πως αποτελεί μία… κατηγορία μόνη της κι είναι το ιδανικό παράδειγμα για κάθε γυναίκα…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Katy Perry: Μίλησε ανοικτά για τον χωρισμό της με τον Orlando Bloom

Margot Robbie: Η πρώτη red carpet εμφάνισή της είναι γεγονός