in

Συγκλονίζει η Selena Gomez: “Δεν μπορώ να κάνω παιδιά”

Η Selena Gomez είναι μία γυναίκα που έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια κι έχει βιώσει σημαντικές δοκιμασίες, που αφορούν την υγεία της.

Ωστόσο, η ίδια δεν το έβαλε ποτέ κάτω και παράλληλα με όλα τα άλλα, έκανε και το πρώτο επιχειρηματικό της βήμα, δημιουργώντας το δικό της brand καλλυντικών, τη Rare Beauty.

Σήμερα, βρίσκεται στη λίστα δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ, με την ίδια να κάνει ένα restart και να διανύει πλέον μία πιο ευχάριστη περίοδο. Μεταξύ άλλων, η Gomez έκανε μεταμόσχευση νεφρού, διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, πάλεψε με τον λύκο και αναζήτησε θεραπεία σε κέντρο ψυχικής υγείας.

Τώρα, στο πλαίσιο μίας μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στο Vanity Fair για το τεύχος Οκτωβρίου, η Gomez μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια και αναφέρθηκε ανοικτά στο θέμα της μητρότητας.

“Δεν το έχω πει ποτέ αυτό… αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά. Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό…. Αλλά είμαι πολύ καλύτερα τώρα με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι για παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, τα οποία είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά για εμένα θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου”.

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση, από μία γυναίκα που πραγματικά έχει περάσει πολλά…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kate Middleton: Το αισιόδοξο μήνυμα και το τέλος της χημειοθεραπείας

Detox o’clock: Έτσι θα μετατρέψετε το νερό στον απόλυτο σύμμαχο