in

JLo: Η νέα ταινία και η… απάντηση για τον Ben Affleck

Cast member Jennifer Lopez attends a premiere for the film "This Is Me... Now: A Love Story" in Los Angeles, California, U.S. February 13, 2024. REUTERS/Mario Anzuoni

Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στους δύο celebrities.

Τα διεθνή media παρακολουθούν κάθε κίνηση και κάθε τοποθέτησή τους και τώρα, η JLo βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, με αφορμή και την προώθηση της νέας της ταινίας, Unstoppable.

Η υπόθεση αφηγείται την αληθινή ιστορία του Άντονι Ρόμπλες, του τρεις φορές Αμερικάνου πρωταθλητή πάλης, ο οποίος γεννήθηκε με ένα πόδι και η διάσημη star, υποδύεται τη σύζυγο του παλαιστή.

“Οι γυναίκες που είναι μητέρες και έχουν σχέση και περνάνε δύσκολα μέσα σε αυτήν, αντιλαμβάνονται πως δεν είναι υγιές, αν και ενδιαφέρονται πραγματικά για τον άλλον”, σημείωσε σε πρόσφατη τοποθέτησή της η JLo, μιλώντας για την ταινία της, αν και αρκετοί συνέδεσαν αυτά τα λόγια της και με τη δική της σχέση με τον Affleck.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως ο καθένας μπορεί να νιώσει ταύτιση με μία τέτοια ιστορία, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα και κάπως έτσι, οι περισσότεροι έσπευσαν να σχολιάσουν πως οι δηλώσεις της είχαν στόχο τον πρώην -πλέον- αγαπημένο της, μιας και με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο τους περνούσαν για μήνες κρίση στον γάμο τους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μάχη με τη λιπαρότητα; 3+1 συστατικά που κάνουν θαύματα

Kate Middleton: Το αισιόδοξο μήνυμα και το τέλος της χημειοθεραπείας