in

Nicole Kidman: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα της

Η Nicole Kidman βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, καθώς λίγες μόνο ώρες πριν τη βράβευσή της στο Φεστιβάλ Βενετίας έχασε τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Η ηθοποιός που βρισκόταν στην ιταλική πόλη για την ταινία Babygirl στην οποία πρωταγωνιστεί και έλαβε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού, έφυγε εσπευσμένα, ενώ ευχαρίστησε για την τιμή της βράβευσής της με ένα σημείωμα το οποίο διαβάστηκε στην τελετή από την σκηνοθέτη της ταινίας Halina Reijn.

“Έφτασα στη Βενετία για να μάθω λίγο αργότερα ότι η υπέροχη, γενναία μητέρα μου μόλις πέθανε. Είμαι σε σοκ και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά το βραβείο είναι για εκείνη, με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε και με δημιούργησε. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους εσάς μέσω της Halina, η σύγκρουση της ζωής με την τέχνη είναι συγκλονιστική και η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Σας αγαπάμε όλους”, ανέφερε στο μήνυμά της η Kidman.
 
Η γνωστή ηθοποιός αγαπούσε ιδιαίτερα τη μητέρα της και της είχε μεγάλη αδυναμία, ενώ σε συνέντευξή της τον Ιανουάριο του 2022, είχε αναφερθεί στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

“Είμαστε εδώ κυρίως για να φροντίσουμε τη μητέρα μου και να είναι περιτριγυρισμενη από τα εγγόνια της. Ευτυχώς παρόλο που ο Covid19 μαίνεται στη χώρα καταφέραμε να την μεταφέρουμε στη γκαλερί και να της δείξουμε την έκθεση, που ήταν καταπραϋντική για εκείνη, που με μεγάλωσε μέσα στις τέχνες. Είμαι στο μέρος όπου μου δίνεται η ευκαιρία να δω τον κόσμο, λόγω του πόσο κοντά είμαστε, η μαμά μου μου δίνει την ευκαιρία να δω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας 81χρονης γυναίκας”, είχε σημειώσει μεταξύ άλλων η Kidman, συνεχίζοντας:

“Αυτό είναι τόσο ωφέλιμο τώρα, γιατί είναι γνώστης. Έχει όλες τις εγκεφαλικές λειτουργίες άθικτες, άρα δεν έχει χάσει τίποτα. Δεν έχει χάσει καμία μνήμη, κάτι που είναι συναρπαστικό, και είναι εξαιρετικά λαμπερή. Είναι επίσης πολύ άμεση και πολύ ειλικρινής και έτσι αποκτώ πρόσβαση στον κόσμο μέσα από τα μάτια της, τα μάτια της μητέρας μου, επομένως ένα κομμάτι μου σχεδόν στα 80 μου”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Camilla: Η συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της, Andrew Parker Bowles

Julia Roberts: Σχολιάζει 17 iconic looks της που άφησαν εποχή