in

Πρώτη ημέρα στο σχολείο: Ο αυστηρός κανόνας που έθεσε η Kate Middleton για τα παιδιά της

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis επέστρεψαν στο σχολείο, ωστόσο, πλέον βιώνουν μία σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητά τους.

Οι καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν στο τέλος τους και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας των royals επέστρεψαν στο σχολείο, με το Lambrook School να παραμένει η εστία φοίτησης και των τριών παιδιών της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

Αυτό που μάθαμε πρόσφατα, είναι πως η Kate αποφάσισε τη φετινή χρονιά να θέσει έναν αυστηρό κανόνα για την προστασία τόσο των τριών παιδιών της όσο και της ιδίας. 

Μαζί με τον William επαναφέρουν έναν παλιό κανόνα, σύμφωνα με τον οποίο οι μόνες φωτογραφίες των παιδιών που θα έρχονται στο φως της δημοσιότητας θα είναι εκείνες που σηματοδοτούν στιγμές-ορόσημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Mirror, ο ίδιος κανόνας αναμένεται να εφαρμοστεί και στους βασιλικούς φωτογράφους, με την οικογένεια να επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει την καθημερινότητά της λίγο περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Monica Belluci: Κάνει μια αναδρομή στις πιο iconic στιγμές της καριέρας της

Jill Biden: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με κοστούμι στο show του Ralph Lauren