in

Alain Delon: Ο σκύλος και η ξεχωριστή επιθυμία του

Πώς κατάφερε να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από οργανώσεις και ακτιβιστές, μετά τον θάνατό του ο Alain Delon;

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση πως ο γνωστός ηθοποιός είχε την επιθυμία να θανατωθεί ο σκύλος του και να ταφεί δίπλα στον τάφο του, στο νεκροταφείο του σπιτιού του, στο χωριό Douchy, ακτιβιστές και φιλόζωοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτό και πήραν θέση με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Η οικογένεια Delon αποφάσισε πως δε θα γίνει ευθανασία στο 10χρονο βελγικό μαλινουά και θα παραμείνει στο σπίτι της κόρης του ηθοποιού, ενώ ανάμεσα στις οργανώσεις για τα δικαιώματα ζώων ήταν και η SPA, η οποία αντέδρασε στην επιθυμία του Delon, σημειώνοντας πως: “Η ζωή ενός ζώου δεν πρέπει να εξαρτάται από αυτή ενός ανθρώπου. Η SPA είναι ευτυχής να αναλάβει τον σκύλο του και να του βρει μια οικογένεια”.

Μιλώντας το 2018 στο Paris Match, ο Alain Delon είχε αναφερθεί στην ιδιαίτερή του σχέση με τον σκύλο του, σημειώνοντας τότε πως: “Του λείπω όταν δεν είμαι εκεί. Αν πεθάνω πριν από εκείνον, θα ζητήσω από τον κτηνίατρο να μας πάρει μαζί. Θα τον βάλει να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου. Προτιμώ να το κάνω αυτό παρά να ξέρω ότι θα αφήσει τον εαυτό του να πεθάνει στον τάφο μου υποφέροντας”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kate Middleton: Η προετοιμασία της για τον ρόλο της βασίλισσας

Sarah Jessica Parker: Κλείνει το ομώνυμο shoe brand της