in

Kate Winslet: Το μήνυμα που θέλει να στείλει σε κάθε γυναίκα

Έχουμε ακούσει κι έχουμε διαβάσει για πολλές γυναίκες κατά καιρούς, που ήθελαν να παρουσιάσουν δημόσια μία εικόνα διαφορετική από την πραγματικότητα, για το σώμα τους.

Ωστόσο, η Kate Winslet δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η γνωστή ηθοποιός, πρόσφατα αρνήθηκε να κρύψει τις “δίπλες” στην κοιλιά της, στα γυρίσματα του Lee κι όπως είπε, αυτή ήταν μία συνειδητή απόφαση.

Μιλώντας στο Harper’s Bazaar UK, η Winslet αποκάλυψε ότι μέλος του συνεργείου της πρότεινε να καθίσει πιο ίσια για να κρύψει τις “δίπλες” της στην περιοχής της κοιλιάς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής με μπικίνι στο δράμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου “Lee”.

Η ίδια -ωστόσο- αγνόησε την πρότασή του κι εξήγησε πως: “Υπάρχει ένα σημείο όπου η Lee κάθεται σε ένα παγκάκι με μπικίνι… Και ένας από το συνεργείο ήρθε ανάμεσα στις λήψεις και είπε: “Ίσως θα ήθελες να καθίσεις πιο ίσια”. Για να μη φαίνονται οι πτυχές της κοιλιάς μου; Ούτε κατά διάνοια! Ήταν σκόπιμο, καταλαβαίνεις;

Είναι η ζωή μου στο πρόσωπό μου, και αυτό έχει σημασία. Δε θα μου περνούσε από το μυαλό να το καλύψω. Νομίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να φερθούν καλύτερα από το να λένε “ίσως θα έπρεπε να κάνεις κάτι για αυτές τις ρυτίδες”. Είμαι πιο άνετη με τον εαυτό μου όσο περνάνε τα χρόνια. Αυτό μου επιτρέπει να αφήνω τις γνώμες των άλλων να εξαφανίζονται. Νιώθω τεράστια ανακούφιση που οι γυναίκες αποδέχονται περισσότερο τον εαυτό τους και αρνούνται να κριθούν. Γιατί δεν γνωρίζω καμία συνομήλικη μου που να μεγάλωσε βλέποντας τη μητέρα της να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να λέει: “Φαίνομαι ωραία!” Η μητέρα μου ποτέ δεν το έκανε αυτό: ήταν πάντα, ω Θεέ μου, δεν νομίζω ότι μπορώ να φορέσω αυτό, φαίνομαι παχιά, φαίνεται μεγάλος ο πισινός μου; Σπαταλάμε τόσο πολύ χρόνο υποτιμώντας τον εαυτό μας και εγώ απλά δεν πρόκειται να το ξανακάνω ποτέ”.

Για τη γνωστή ηθοποιό, είναι σημαντικό κυρίως τα πιο νεαρά κορίτσια να υιοθετήσουν μία διαφορετική λογική, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, όταν τα “πρέπει” ήταν πολύ περισσότερα, με την Winslet να σημειώνει πως:

“Πιστεύω ότι έχουμε ευθύνη προς τη νεότερη γενιά γυναικών. Θα ήθελα πάντα να λέω την αλήθεια για το ποια είμαι σε αυτή τη γενιά, γιατί πρέπει να έχουν ισχυρούς ηγέτες”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Victoria Beckham: Απαντά στα πιο… καυτά beauty ερωτήματα

Kendall Jenner: Μοιράζεται τα αγαπημένα της skincare μυστικά