in

Susan Sarandon: “Είμαι ανοιχτή στον έρωτα”

Είναι κατά γενική ομολογία μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του Hollywood και πλέον, αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό της, δηλώνει και πάλι ανοιχτή για νέους, περιπετειώδεις έρωτες.

Η βραβευμένη με Oscar, Susan Sarandon, βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “The Fabulous Four” στο Λος Άντζελες και μίλησε για τον πρόσφατο γάμο της κόρης της.

“Υπέροχος γάμος”, σχολίασε η πασίγνωστη star, συνεχίζοντας: “Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της και νομίζω ότι είναι υπέροχο να παντρεύεσαι αφού έχεις ήδη παιδιά. Συμμετείχαν και ήταν τόσο χαρούμενα”.

Όσο για το αν είναι έτοιμη και η ίδια να ερωτευτεί ξανά; Η διάσημη ηθοποιός έδωσε τη δική της απάντηση: “Γιατί όχι; Είμαι ανοιχτή στην αγάπη. Δε θα έλεγα ότι ψάχνω κάποιον να μοιραστεί το ντουλαπάκι με τα φάρμακά μου, αλλά κάποιον που αναζητά την περιπέτεια”.

Η Sarandon διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο, καθώς προέρχεται από τα γυρίσματα της ταινίας “The Fabulous Four”, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τις βραβευμένες Bette Midler, Sheryl Lee Ralph και Megan Mullally.

“Θέλαμε να διασκεδάσουμε και νομίζω ότι τα καταφέραμε”, σχολίασε η ίδια, ενώ η νέα της ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Mπάλες ενέργειας με χουρμάδες, ταχίνι και σουσάμι

Πριγκίπισσα Charlotte: Πώς προετοιμάστηκε για την εμφάνισή της στο Wimbledon;