in

Πρίγκιπας William: Η νέα αναφορά στην υγεία της Kate Middleton

Ο πρίγκιπας William δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για τη σύζυγό του στις δημόσιες εμφανίσεις του κι αυτό συνέβη για μία ακόμη φορά.

Ο πρίγκιπας William μαζί με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Camilla βρέθηκαν στην εκδήλωση D-Day που τιμά κάθε χρόνο τους βετεράνους του πολέμου και για μία ακόμη φορά, κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η κατάσταση της Kate.

Τι απάντησε ο William; Αυτό που είπε, ήταν ότι η σύζυγός του είναι καλύτερα, προσθέτοντας πως θα ήθελε και η ίδια πολύ να βρίσκεται εκεί μαζί τους, ωστόσο, για την ώρα αυτό δεν είναι εφικτό.

Γενικότερα, αυτό που προκύπτει είναι πως η επιστροφή της Kate δεν αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου, με την πριγκίπισσα να εξακολουθεί να δίνει τη δική της μάχη και να παλεύει σκληρά με τον καρκίνο.

“Μου είπαν ότι το ημερολόγιο της Kate για αυτή τη χρονιά είναι κενό. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς”, σημείωσε πρόσφατα πηγή στην Daily Beast και η προσοχή εξακολουθεί να είναι στραμμένη στην Kate…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Dakota Johnson: Το αέρινο φόρεμά κι ο αναπάντεχος συνδυασμός

Halsey: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λευχαιμία και λύκο