in

Jenna Ortega: Το μήνυμά της για τη Γάζα

Η κατάσταση είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη στη Λωρίδα της Γάζας και καθημερινά, χάνουν τη ζωή τους ανθρώπινες ψυχές, με τη φρίκη να μεγαλώνει.

Η πρόσφατη επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα που κόστισε τη ζωή σε πολλούς αμάχους -μεταξύ αυτών ήταν γυναίκες και παιδιά- έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης και η Jenna Ortega θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media της.

“Ο κόσμος συζητά για μία κατάπαυση πυρός, ενώ χιλιάδες παιδιά εξακολουθούν να σφαγιάζονται. Πού είναι η ανθρωπιά”, ανέφερε η ηθοποιός, ενώ μοιράστηκε και το link του “Palestine Children’s Relief Fund”, που είναι μία πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων υπέρ των παιδιών της Παλαιστίνης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός στέλνει το μήνυμά της για όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη, καθώς και στο παρελθόν έχει κάνει κάτι ανάλογο, δείχνοντας πως την απασχολεί σε μεγάλο βαθμό το συγκεκριμένο θέμα.

Η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας είναι πραγματικά δύσκολη και όλος ο κόσμος κάνει focus εκεί, περιμένοντας από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις, ωστόσο, για την ώρα δε φαίνεται να συμβαίνει αυτό…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Saint Laurent: Παρουσιάζει το trailer της ταινίας “Parthenope”

Nicola Coughlan: Πώς δημιουργεί το απόλυτο red lip look;