in

Kate Middleton: Ποια θα την αντικαταστήσει στις βασιλικές της υποχρεώσεις της;

Η Kate Middleton διανύει μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να συνεχίζει την ανάρρωσή της στο σπίτι.

Τόσο η Kate, όσο και ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο, την ώρα που η Βεατρίκη έχει αναλάβει αρκετά, νέα καθήκοντα το τελευταίο διάστημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το καλοκαίρι, η πριγκίπισσα Βεατρίκη αναμένεται να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στη βασιλική οικογένεια, σε μία περίοδο με πολλές υποχρεώσεις και εκδηλώσεις για τους royals.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Βεατρίκη είναι αρκετά πιθανό να συνοδεύσει τον βασιλιά Κάρολο κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης κρατικής επίσκεψης του αυτοκράτορα Naruhito και της αυτοκράτειρας Masako της Ιαπωνίας στο Παλάτι τον επόμενο μήνα, με τη βασιλική ατζέντα αυτό το καλοκαίρι να είναι γεμάτη.

Η Kate συνεχίζει τις θεραπείες της και την ίδια στιγμή, ο Κάρολος συνεχίζει κι αυτός τη δική του μάχη, με τους royals να προσαρμόζονται πλέον σε μία νέα καθημερινότητα και να καλούνται να διαχειριστούν μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρίγκιπας William: Η εμφάνιση – έκπληξη στα TV BAFTAs

Bridgerton: Τα μυστικά των γυρισμάτων της 3ης σεζόν