in

Diane Kruger: Η μητρότητα και η στιγμή που άλλαξε τη ζωή της

Η Diane Kruger μίλησε για ένα πολύ σημαντικό topic, σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της.

Η διάσημη ηθοποιός, εξήγησε τον λόγο που την έκανε να αλλάξει γνώμη για τη μητρότητα μετά τα 35 της, δηλώνοντας ότι ήταν αποφασισμένη να αποκτήσει παιδί “με ή χωρίς άντρα”.

Η Kruger, απέκτησε μια κόρη, την Nova, με τον αρραβωνιαστικό της, Norman Reedus το 2018 κι όπως είπε, για την ίδια ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή, καθώς πριν δε σκεφτόταν καθόλου τη μητρότητα.

“Δεν ξέρω, ίσως είναι αυτό που λέει ο κόσμος για τις γυναίκες και το βιολογικό ρολόι, ξαφνικά χτυπάει. Εννοώ, η αλήθεια είναι θα έκανα παιδί με ή χωρίς άντρα. Θυμάμαι να ξεκινάω να νιώθω μετά τα 35 “για ποιον τα κάνω όλα αυτά; Για ποιον τρέχω προσπαθώντας να βγάλω λεφτά και να ζήσω αυτή τη ζωή; Πόσο αξίζει;” Ήμουν σε μια πολύ σοβαρή σχέση. Είχαμε προσπαθήσει να αποκτήσουμε παιδί, αλλά δεν έγινε”, ανέφερε αρχικά η διάσημη star και συνέχισε:

“Μετά ήμουν single και σκέφτηκα ότι ίσως είναι πιο εύκολο να το κάνω μόνη μου. Δε χρειάζεται να ζητήσεις την άδεια κάποιου για το σχολείο ή για το που θα ζήσεις. Η Nova ήρθε όταν δεν το περίμενα και όταν το χρειαζόμουν περισσότερο στη ζωή μου. Ήταν απόλυτα το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου”.

Η ηθοποιός μας έδειξε την άλλη της πλευρά, την πιο ανθρώπινη κι η αλήθεια είναι, πως μας άρεσε πολύ!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Catherine Zeta-Jones: Κάνει yoga και μας δείχνει το εντυπωσιακό της κορμί

Zendaya: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λος Άντζελες και τα δύο looks που μαγνήτισαν τα βλέμματα