in

Face toners: Το νέο step στην skincare routine που κάνει θαύματα!

Tα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι skin experts στέκονται στη σημασία των face toners και τα συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Πρόκειται για must-have προϊόντα, που αξίζει να έχουν μία θέση στην skincare routine της κάθε γυναίκας και σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα.

Η Tiffany Libby, μιλώντας στο “Allure”, σημείωσε ότι τα toner έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην αφαίρεση των υπολειμμάτων που μπορεί να έχουν απομείνει μετά τον καθαρισμό και παράλληλα, προετοιμάζουν το δέρμα για τα επόμενα steps της beauty routine.

Ανάλογα με τα συστατικά τους, τα toners ενυδατώνουν, λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και συχνά περιέχουν πολύτιμα αντιοξειδωτικά, αμινοξέα αλλά και υαλουρονικό οξύ και μπορούν να εφαρμοστούν ακριβώς μετά τον καθαρισμό και πριν από την ενυδάτωση.

Αν θέλετε να τα προσθέσετε κι εσείς στη δική σας skincare routine, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο με βάση τα “θέλω” και τις ανάγκες του δέρματός σας. Εφαρμόστε στο πρόσωπό σας με τα δάκτυλα ή με ένα cotton-pad και σύντομα, θα παρατηρήσετε τα πολλαπλά benefits τους!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Flower lovers: Έτσι θα διακοσμήσετε την κατοικία σας με εντυπωσιακά φυτά

Λαμπερό δέρμα; Αυτή είναι η must-try DIY face mask