in

Catherine Zeta-Jones: Η λαμπερή εμφάνιση με την οικογένειά της

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 06: (L-R) Dylan Michael Douglas, Michael Douglas, and Catherine Zeta-Jones attend Marvel Studios' “Ant-Man And The Wasp: Quantumania" at Regency Village Theatre on February 06, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Jon Kopaloff/WireImage)

H Catherine Zeta-Jones έδωσε το “παρών” στην πρεμιέρα της ταινίας “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες μαζί με τον σύζυγό της, Michael Douglas, αλλά και τον γιο της, Dylan.

H 53χρονη σταρ πόζαρε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε μαύρη και χρυσή απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια κι έλαμπε έχοντας στο πλευρό της τον 22χρονο γιο της και τον διάσημο σύζυγό της.

Η διάσημη ηθοποιός και ο Douglas ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2000 και μαζί, απέκτησαν τον Dylan, αλλά και την 19χρονη Carys.

Ο γιος τους πρόσφατα αποφοίτησε από το Brown University, ενώ η κόρη τους σπουδάζει ακόμη, με την Catherine Zeta-Jones να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην οικογένειά της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεγάλη Βρετανία: Η στέψη, ο Κάρολος κι ο νέος θρόνος

Great Expectations: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς