in

Jennifer Lawrence: Η στιγμή που αισθάνθηκε πως έχασε τον εαυτό της

Η Jennifer Lawrence έχει μιλήσει πολλές φορές για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της. Ακόμη κι η εγκυμοσύνη της, δεν αποτέλεσε μία εύκολη διαδικασία για την ίδια, ενώ δύσκολο ήταν να διαχειριστεί και την εκτόξευση της καριέρας της.

Η Lawrence, συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες επιτυχίες κι όπως είπε, ξαφνικά αισθάνθηκε πως βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο, αναφέροντας: “Ανάμεσα στην κυκλοφορία του “The Hunger Games” και την απόκτηση του πρώτου μου βραβείου, ένιωθα απίστευτα εμπορική ως προς τις επιλογές μου, οι οποίες συχνά κατέληγαν να είναι ομαδικές αποφάσεις”.

Την ίδια χρονιά του κινηματογραφικού ντεμπούτου της με την έναρξη της τριλογίας, η Lawrence συμμετείχε στο πλευρό του Bradley Cooper στην ταινία “Silver Linings Playbook”, με την ίδια να εξηγεί πως:

“Όταν σκέφτομαι τώρα, τι επακολούθησε εκείνα τα χρόνια, δεν μπορώ πολλές φορές να θυμηθώ καθώς υπήρχε μια ολοκληρωτική απώλεια ελέγχου της ζωής μου”. Όλα έγιναν γρήγορα στην καριέρα της κι η διαχείριση, όπως σημείωσε δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Mila Kunis: Αυτές είναι οι iconic στιγμές στην καριέρα της

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Δωρίζουν 1 εκ. δολάρια σε γυναίκες που εμπνέουν