in

Cate Blanchett: Το TÁR κι η μεγάλη πρόκληση στην καριέρα της

VENICE, ITALY - AUGUST 31: Cate Blanchett walks the red carpet ahead of the 'A Star Is Born' screening during the 75th Venice Film Festival at Sala Grande on August 31, 2018 in Venice, Italy. (Photo by Maria Moratti/Contigo/Getty Images)

Ο σκηνοθέτης Todd Field κι η Cate Blanchett ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μία ταινία που -αν μη τι άλλο- έχει να μας πει πολλά.

Το TÁR, η ταινία που διηγείται τη ζωή της μαέστρου Lydia Tár, βρέθηκε στο επίκεντρο στο Φεστιβάλ Βενετίας κι όλοι μιλούσαν για τη συγκλονιστική ερμηνεία της Blanchett.

“Πρόκειται για μία ταινία που που κάνει μεγάλα μεταφυσικά και υπαρξιακά ερωτήματα. Ωστόσο, έχει και πολλά πρακτικά σημεία και αυτό μάλλον με επηρέαζε. Ένα πρωί ξύπνησα έχοντας το χέρι μου όρθιο, να κινείται μελωδικά. Αλλά θα μου πεις και ποιος δεν βλέπει όνειρα με τη δουλειά του;”, ανέφερε η Blanchett σε συνέντευξή της και πρόσθεσε:

“Δεν είναι τόσο το αν θα πάρεις τον ρόλο μαζί σου στο σπίτι, όσο το ότι αλλάζει το βάρος του ενδιαφέροντός σου. Ξαφνικά αρχίζεις να παρατηρείς άλλα πράγματα. Ναι, ένιωθα ότι έμενα στον ρόλο στα διαλείμματα αλλά μπορούσα να βγαίνω πολύ γρήγορα. Έχω δουλέψει τόσα χρόνια στο θέατρο που ξέρω πλέον ότι το πρόσωπό μου πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη γωνία, ανάλογα με το πού είναι η κάμερα”.

Από τη μεριά του, ο Field σημείωσε πως: “Το θέμα όμως είναι να μπορεί πάντα να υπάρχει διάλογος. Η ικανότητα του να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου. Δεν γίνεται να εξαφανιστεί ο διάλογος”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Hilary Swank: Ανακοίνωσε πως περιμένει δίδυμα!

Βασιλιάς Κάρολος: Αυτή είναι η μέρα της στέψης