in

Victoria Beckham: Έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού!

Η Victoria Beckham έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Η παρουσίαση της νέας της κολεξιόν πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή εκκλησία του Val-de-Grâce, που αποτελεί μέρος ενός καλά διατηρημένου μοναστηριού του 17ου αιώνα στην όχθη του ποταμού Σηκουάνα και στο πλευρό της βρέθηκε σύσσωμη η οικογένειά της, αλλά και πολλοί celebrities με τους οποίους έχει δημιουργήσει πολύ ισχυρούς δεσμούς.

“Το Παρίσι είναι το απόλυτο όνειρο, είναι μια απίστευτη στιγμή να βρίσκομαι εδώ”, δήλωσε η Beckham πριν ξεκινήσει η επίδειξή της στα πέτρινα μοναστήρια της εκκλησίας, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η νέα της collection περιλαμβάνει πολλά sleek dresses και κοστούμια, συνδυάζοντας φωτεινά pastels με μαύρα σύνολα και minimal αξεσουάρ, με την Bella και την Gigi Hadid να αποτελούν πόλο έλξης στο show της.

Η Victoria έλαμπε κι ήταν φανερά συγκινημένη, ενώ ευχαρίστησε στο φινάλε όσους παρευρέθηκαν στο show με δάκρυα χαράς, σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πεντανόστιμη σαλάτα με καπνιστό τόνο

Meghan Markle: Για ποιο λόγο θα επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία;