in

Monica Belucci: Δε φοβάται τη μάχη με το χρόνο

Η Monica Bellucci δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που έχουν… εμμονή με τη νεότητα.

Η 58χρονη ηθοποιός, που αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες, έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της πως αποφεύγει τη σκληρή γυμναστική και τις αυστηρές δίαιτες, ενώ λέει ένα μεγάλο “ναι” στις pilates, ακολουθώντας μία ισορροπημένη διατροφή.

“Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή ήταν η φύση μου. Και θέλω να μεγαλώσω με γαλήνιο τρόπο. Όταν είσαι 50 και 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με την εποχή που ήσουν 20. Αλλάζεις, όπως όταν έρχεται το μωρό σου κι είναι προτεραιότητα. Εμείς ερχόμαστε μετά. Αυτό μας δίνει μια άλλη οπτική”, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή. Όταν είσαι πολύ νέος, έχεις αυτό που στη Γαλλία αποκαλούν την ομορφιά του διαβόλου, που είναι φυσικό, είναι η ομορφιά της νεότητας, η ομορφιά μια βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Και η ζωή συνεχίζεται. Το σώμα μεγαλώνει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Την ίδια στιγμή, όμως, είμαστε τυχεροί γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε μακροζωία. Όσο το σώμα χαμηλώνει, η ψυχή μεγαλώνει”.

Αν μη τι άλλο, οι συμβουλές της έχουν τη δική τους αξία…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

George – Amal Clooney: Τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά τους και η… εξομολόγηση

John Legend: 24 ώρες με τον σπουδαίο καλλιτέχνη και την οικογένειά του