in

Sigourney Weaver: Εξηγεί γιατί σκέφτεται τις γυναίκες πριν να δεχτεί έναν ρόλο

H Sigourney Weaver μας έχει δείξει πολλές φορές στην καριέρα της, πως διαθέτει έναν δυναμικό χαρακτήρα κι είναι από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Interview, μίλησε για τη νέα της συμπρωταγωνίστρια, Elizabeth Banks κι εξήγησε πως πλέον σκέφτεται όλες τις γυναίκες, πριν να αποδεχτεί έναν ρόλο που της προτείνουν.

“Σκέφτομαι πρωταρχικά τις γυναίκες όταν διαβάζω σενάρια. Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από τους ίδιους τους χαρακτήρες; Και είναι κάτι που θεωρώ σημαντικό. Δεν πιστεύω ότι το Call Jane περίμενε την κατάληξη της απόφασης του δικαστηρίου. Αλλά θα σου πω κάτι, οι γυναίκες στην ταινία δεν υπολόγιζαν στην απόφαση ή στη δικαίωση καθόλου. Αυτό που βλέπεις είναι γυναίκες που αναλαμβάνουν δράση και φροντίζει η μία την άλλη. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για όλους εμάς όσο νιώθουμε ότι μας βάρεσαν στο στομάχι και γνωρίζουμε πως παίζεται το παιχνίδι πραγματικά και πως οι ακραίοι θρησκόληπτοι δεν θα σταματήσουν σε αυτό”, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

“Πιιστεύω ότι μεγαλώνοντας ως κορίτσια καταλαβαίνουμε αμέσως την αδικία. Ο πόλεμος στο Βιετνάμ σίγουρα έκανε την γενιά μου να μιλήσει. Κάναμε διαδηλώσεις και εξεγέρσεις. Με κινούν περισσότερο τα ζητήματα αλλά νομίζω ότι αυτές οι μέρες τέλειωσαν. Πρέπει να με κινούν περισσότερο τα πολιτικά ζητήματα. Πρέπει να δουλεύουμε για τους υποψήφιους”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

JLo: Η τρυφερή εξομολόγηση για το γάμο της

Hillary Clinton: Η σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και το άνετο look