in

Jennifer Garner: Αυτή είναι η συμβουλή για τις κόρες της

H Jennifer Garner ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που φροντίζουν τον εαυτό τους κι αφιερώνουν χρόνο σε αυτόν, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Τι είναι αυτό που συμβουλεύει τη 16χρονη Violet και τη 13χρονη Seraphina, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην της Ben Affleck;

“Η συμβουλή ομορφιάς μου είναι πάντα η ίδια: Να κοιτάζεστε όσο λιγότερο στον καθρέφτη, να μην έχετε εμμονή και να ρίχνετε διαρκώς μια ματιά στον κόσμο γύρω σας ώστε να χρησιμοποιείτε τον χρόνο σας εποικοδομητικά. Όλοι μας έχουμε την τάση να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη περισσότερο απ’ ότι έκαναν παλαιότερα οι άνθρωποι κι αυτό δεν είναι καλό. Αυτό σε γεμίζει εμμονές αναφορικά με αλλαγές ή διορθώσεις στο πρόσωπό σου.

Η συμβουλή μου, λοιπόν, είναι να κοιτάζεστε λιγότερο στον καθρέφτη και να είστε προσεκτικές με τις ενέσιμες θεραπείες στο πρόσωπό σας. Να είστε πολύ, πολύ συνετές και να περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν κάνετε την οποιαδήποτε επέμβαση. Μη σκεφτείτε ότι, “α, τώρα είμαι 37 και πρέπει να ενισχύσω το πρόσωπό μου”. Δεν χρειάζεται επίσης να φοράτε τόσο πολύ makeup ή να έχετε διαρκώς φτιαγμένα τα μαλλιά σας”, ανέφερε η ηθοποιός στο πλαίσιο συνέντευξής της, θέλοντας να δώσει τις αντίστοιχες συμβουλές σε όλα τα κορίτσια, που είναι στην ίδια ηλικία με τις κόρες της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Vanessa Hudgens: Αυτά είναι τα δικά της beauty secrets

Skincare lovers: Η must-try face mask με χαμομήλι