in

Cameron Diaz: Η μητρότητα κι η σχέση με την κόρη της

Η Cameron Diaz μίλησε για τη μητρότητα, αλλά και την αντίληψή της για την ηλικία της και τον χρόνο που περνά, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην καλή της φίλη Gwyneth Paltrow.

Μιλώντας στο podcast του GOOP, η 49χρονη ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά της με την 2 ετών κόρη της, Raddix που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Benji Madden και μεταξύ άλλων σημείωσε: “Όλη ιδέα της γήρανσης έχει αλλάξει τελείως, ακόμα και τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένη! Έχω ακόμα 50 με 60 χρόνια ακόμα, θέλω να ζήσω μέχρι τα 110, γιατί έχω ένα μικρό παιδί”.

“Νομίζω ότι περνάς μια εκπληκτική στιγμή στα 40 σου που εκτιμάς τους γονείς σου και θέλω να ζήσω αυτή τη στιγμή μαζί της, να είμαι μαζί της στα 40 της. Η οικογένειά μου είναι δυνατή. Η γιαγιά μου έτρεχε στο ζεστό San Fernando στα 72 της κρατώντας μεγάλες τσάντες με τροφή για τα κουνέλια και τις κότες. 

Νομίζω ότι το έχω κληρονομήσει αυτό. Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους, πιστεύω το πώς δείχνω και νιώθω είναι ένας συνδυασμός του τι κάνω και τι δεν κάνω. Είμαι η μεγαλύτερη σε ηλικία μαμά στην παρέα των φίλων με παιδιά. Είμαι τυχερή που είμαι στην ηλικία μου, που έχω αυτές τις φίλες, που έχω την κόρη μου, που έχω όλη αυτή την στήριξη για να τη μεγαλώσω”, πρόσθεσε στη συνέχεια η Diaz, που απολαμβάνει αυτή τη φάση της ζωής της, περισσότερο από ποτέ!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Javier Bardem: Το “Dune” κι η αποκάλυψη

Βασίλισσα Λετίθια: Φόρεσε το απόλυτο summer φόρεμα και μας άρεσε πολύ!