in

Johnny Depp: Η κατάθεση που τον “καίει”

H δικαστική διαμάχη των Johnny Depp και Amber Heard συνεχίζεται, με το πρώην ζευγάρι να ανταλλάσσει κατηγορίες για κακοποίηση.

Υπάρχουν αυτοί που καταθέτουν υπέρ του γνωστού ηθοποιού, αλλά κι αυτοί, που υποστηρίζουν την Heard. Ωστόσο, μία κατάθεση από τον Ιανουάριο του 2022 φέρνει τον ηθοποιό σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο iO Tillett Wright, ο οποίος ανήκε στο στενό φιλικό περιβάλλον της Heard, σημείωσε πως την ημέρα του γάμου τους, ο Depp αστειεύτηκε πως θα μπορούσε να χτυπήσει τη σύζυγό του ελεύθερα.

“Περπατώντας από την τελετή προς τη δεξίωση, έδωσα τα συγχαρητήριά μου στον Johnny που τα κατάφεραν και το έκαναν, ξέρετε. Και είπε: “Είμαστε παντρεμένοι, τώρα μπορώ να της ρίξω γροθιά στο πρόσωπο και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό”. Στην αρχή, εκείνος έλεγε ότι ήταν τόσο ερωτευμένος που τρελαινόταν. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι σκεφτόταν πως τον απατούσε και κοιμόταν με συμπρωταγωνιστές της. Του έλεγα ότι την ξέρω αρκετά καλά και πως αν είχε παράλληλη σχέση, θα ήμουν ένα από τα ελάχιστα άτομα που θα το έλεγε”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Του έλεγα πως είναι ερωτευμένη μαζί του κι ότι πρέπει να αποδεχτύν το ότι είναι πραγματικά ερωτευμένοι και να έρθουν πιο κοντά”.

Ο Depp -από τη μεριά του- έχει πει πως διαθέτει ένα “σκοτεινό” χιούμορ και πως πλέον αισθάνεται ντροπή γι’ αυτά που έλεγε, τονίζοντας πάντως πως ποτέ δε χτύπησε την πρώην σύζυγό του.

“Ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να χτυπήσω την κυρία Heard, με κανέναν τρόπο, ούτε χτύπησα καμία γυναίκα στη ζωή μου”, υποστηρίζει ο ηθοποιός, με τη δίκη να συνεχίζεται…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Hailey Bieber: Step by step η προετοιμασία της για το Met Gala

Emma Thompson: Το bullying κι η στιγμή της απελευθέρωσης