in

Britney Spears: Αυτή είναι η εντυπωσιακή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς

Η Britney Spears αφήνει πίσω της όλα τα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν και συνεχίζει τη ζωή της, απολαμβάνοντας τώρα την εγκυμοσύνη της.

Η γνωστή τραγουδίστρια της pop, το 2007 είχε προσθέσει στη… συλλογή της, μια άκρως εντυπωσιακή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 9 εκατομμυρίων, ωστόσο το 2012 την πούλησε για 7 εκατομμύρια και πλέον είναι πάλι διαθέσιμη προς πώληση, στα 6,8 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται -ουσιαστικά- για μία τεράστια βίλα με άρωμα… Ιταλίας, που ξεχωρίζει για τη μοναδική αισθητική της και τους μεγάλους χώρους στο εσωτερικό της.

Το μεγάλο φουαγιέ με τον πολυέλαιο και τις σκάλες που οδηγούν στον δεύτερο όροφο, δεσπόζει στην είσοδο του σπιτιού, ενώ στο καθιστικό, ξεχωρίζει το εντυπωσιακό τζάκι και τα μεγάλα παράθυρα, που χαρίζουν φως στο χώρο.

Το σπίτι διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες κι επτά μπάνια, καθώς και ένα μάστερ υπνοδωμάτιο με δικό του μπαλκόνι, τζάκι, μπάνιο και ντουλάπα-δωμάτιο, ενώ εκτός από την πισίνα και τους εξωτερικούς χώρους υπάρχει κι ένα γραφείο και δωμάτιο για προβολές ταινιών και χώρους ψυχαγωγίας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Paulina Porizkova: Ποζάρει με τα εσώρουχα για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αποκαλύφθηκε το τελευταίο της πορτρέτο