in

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του θεατρικού της

Η πρεμιέρα του broadway θεατρικού “Plaza Suite” στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, με τον Μάθιου Μπρόντερικ και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο κόκκινο χαλί στο θέατρο Hudson, όπου θα παρουσιάζεται η παράσταση μέχρι τις 26 Ιουνίου, με την πρωταγωνίστρια του Sex and the City να επιλέγει μία δημιουργία του σχεδιαστή και φίλου της, Prabal Gurung και να είναι άκρως εντυπωσιακή.

“Απλά περιμένετε να δείτε το μπροστινό μέρος. Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή. Είμαι σίγουρη πως θα βγουν αργότερα. Τα λέμε στη Σουίτα 719”, ανέφερε η Πάρκερ, δίνοντας μία… γεύση από το φόρεμά της, λίγο πριν να φύγει για το θέατρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

“Μία στιγμή στη Νέα Υόρκη. Ενα είδωλο της Νέας Υόρκης με το ροζ της Νέας Υόρκης. Σήμερα με τη μία και μοναδική SJP. Σε αγαπώ πολύ. Ευγνώμων γι’αυτή τη στιγμή, για εσένα και τη φιλία μας. Καλή τύχη. Ανυπομονώ για την παράσταση σήμερα”, έγραψε ο σχεδιαστής στη λεζάντα της φωτογραφίας που ο ίδιος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Από τη δική του μεριά, ο σύζυγός της επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο κοστούμι με μία πράσινη γραβάτα, με το ζευγάρι να λάμπει από χαρά, σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE TIME ⚡ (@thetimeofficiall)

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζέιμι Λι Κέρτις: “Θέλω να μεγαλώσω με ζωντάνια κι αξιοπρέπεια”

Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Έφτασε η ώρα της επανασύνδεσης;