in

Κιμ Καρντάσιαν: Απολαμβάνει τον έρωτά της και δεν το κρύψει πια

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στη ζωή της, αφήνοντας -πια- πίσω της την -κατά γενική ομολογία- τοξική σχέση με τον Κάνιε Γουέστ.

Η γνωστή influencer, δεν κρύβει πλέον ότι είναι σε σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον και μοιράζεται και μικρές λεπτομέρειες.

“Έχω τις πιο γλυκές φωτογραφίες μας και σκέφτομαι ότι είμαστε τόσο γλυκούληδες. Αλλά μετά λέω, ότι δεν πρέπει να είμαι τόσο… απελπισμένη, ότι πρέπει να δίνω απλά μία πρώτη γεύση. Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό, θέλω να πω, είναι η πρώτη φορά που κάνω σχέση και υπάρχει το Instagram. Ναι, δεν ξέρω τους κανόνες”, ανέφερε η Κιμ, στο πλαίσιο συνέντευξής της.

“Έτσι είναι η ζωή, ό,τι κι αν γίνει, ενθαρρύνω τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπώ απλώς να είναι χαρούμενη. Και το κυνήγησα. Είπα “Ξέρεις κάτι; Είσαι 40, f*ck it, απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου”. Και το έκανα και πήρα το χρόνο μου. Βρήκα την ευτυχία και είναι τόσο ωραία. Θέλω να την κρατήσω για πάντα”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στο νέο reality του Hulu, The Kardashians, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου, αναμένεται να δούμε πολλές περισσότερες στιγμές του ζευγαριού και το περιμένουμε πολύ!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπέλα Χαντίντ: Η ρινοπλαστική κι η λάθος απόφαση

Banana lovers: Το πιο λαχταριστό ρόφημα με μπισκότο που πρέπει να δοκιμάσετε!