in

Μπέλα Χαντίντ: Η ρινοπλαστική κι η λάθος απόφαση

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως η Μπέλα Χαντίντ υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της, το μοντέλο σημείωσε πως μετάνιωσε για την απόφαση που είχε πάρει στην εφηβεία της, αν και για πολύ καιρό δεν παραδεχόταν ότι είχε κάνει τη συγκεκριμένη επέμβαση, αναφέροντας:

“Εύχομαι να είχα κρατήσει τη μύτη των προγόνων μου. Νομίζω ότι θα την είχα συνηθίσει. Είχα το σύνδρομο του απατεώνα, αυτό που οι άνθρωποι με έκαναν να νιώσω ότι δε μου αξίζει τίποτα από αυτά. Οι άνθρωποι έχουν πάντα κάτι να πουν, αλλά αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι πάντα με παρεξηγούσε και η βιομηχανία και οι άνθρωποι γύρω μου”.

“Ήμουν η πιο άσχημη αδερφή. Ήμουν η μελαχρινή. Δεν ήμουν όσο cool είναι η Τζίτζι, ούτε τόσο εξωστρεφής. Αυτό ήταν που οι άνθρωποι έλεγαν για μένα. Και δυστυχώς, όταν κάτι στο λένε τόσες πολλές φορές, απλά το πιστεύεις. Πάντα αναρωτιέμαι πώς ένα κορίτσι με τόσο μεγάλες ανασφάλειες, άγχος, κατάθλιψη, θέματα με την εικόνα του σώματός του, διατροφικά ζητήματα, που μισεί να την ακουμπούν, που έχει έντονο κοινωνικό άγχοςμ, τι δουλειά έχει σε αυτή τη δουλειά; Αλλά με τα χρόνια έγινα καλή ηθοποιός”, πρόσθεσε η Μπέλα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κάρλα Μπρούνι: Εμφανίστηκε με νέο look και μας άρεσε πολύ!

Κιμ Καρντάσιαν: Απολαμβάνει τον έρωτά της και δεν το κρύψει πια