in

Κέιτ Μπάρτον: Αυτή η σχέση της με την Τέιλορ

Η Κέιτ Μπάρτον ανήκει στη λίστα με τις πιο πετυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς τα τελευταία χρόνια κι έχει συνδυάσει το όνομά της με σπουδαίες επιτυχίες.

Η ηθοποιός, έχει πρωταγωνιστήσει στα “Grey’s Anatomy”, το “Scandal” και το “Inventing Anna”, ενώ σύντομα θα την παρακολουθήσουμε στη σειρά “The Dropout”, που αφορά τη ζωή της Ελίσαμπεθ Χολμς.

Πρόσφατα, η Μπάρτον αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τη μεγαλύτερη σταρ του παλιού Hollywood, την Ελίσαμπεθ Τέιλορ, καθώς είχε παντρευτεί δύο φορές τον πατέρα της και σημείωσε:

“Νομίζω πως με καλωσόρισε από την πρώτη κιόλας μέρα. Εννοώ πως αυτά ήταν τα αδέρφια μου. Είναι ακόμα αδέρφια μου, είμαστε πολύ κοντά. Συνεπώς, με έναν τρόπο με καλωσόρισε. Με έκανε να νιώθω τόσο οικεία, σαν στο σπίτι μου”.

Η Burton ήταν μόλις 7 ετών όταν ο πατέρας της παντρεύτηκε την Tέιλορ, με την οποία υιοθέτησαν μαζί μία κορή, τη Μαρία Μπάρτον, με τη γνωστή ηθοποιό να προσθέτει πως:

“Η Τέιλορ ήταν πολύ διασκεδαστική και ζεστή κι είχε μία ξερή, ξεκαρδιστική αίσθηση του χιούμορ και πάντα αναζητούσε τη χαρά. Ήταν ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καμίλα Πάρκερ: Αυτός ήταν ο μεγάλος της φόβος

Σάλμα Χάγιεκ: Πόζαρε με ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι