in

Λίντα Εβαντζελίστα: Η εξομόγηση για τον τεράστιο Γολγοθά

Η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε πριν από μερικούς μήνες, πως το πρόσωπο και το σώμα της παραμορφώθηκαν μετά από συνεδρίες θεραπείας CoolSculpting.

Το supermodel, που άφησε εποχή στη δεκαετία του ’90, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, σοκάροντας τους followers της με τις περιγραφές της.

Μεταξύ άλλων, είχε σημειώσει πως πολλά σημεία του σώματός της παραμορφώθηκαν σε τεράστιο βαθμό, με αποτέλεσμα από το 2015 να μην μπορεί να εργάζεται ως μοντέλο, έκανε και μήνυση στην εταιρία Zeltiq Aesthetics Inc.

“Λάτρευα να είμαι στην πασαρέλα. Τώρα τρέμω στην ιδέα να συναντήσω κάποιον που γνωρίζω. Δεν μπορώ πλέον να ζω έτσι, στα κρυφά και νιώθοντας ντροπή. Απλά δεν μπορούσα να ζω με αυτό τον πόνο πια. Είμαι διατεθειμένη επιτέλους να μιλήσω”, ανέφερε το 56χρονο μοντέλο.

“Προσπάθησα να το επιδιορθώσω μόνη μου, σκεπτόμενη πως έκανα κάτι λάθος. Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα. Ένιωθα πως έχανα το μυαλό μου. Δε νομίζω πως οι σχεδιαστές θα θέλουν να με ντύσουν με αυτό. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου σωματικά, αλλά ούτε αναγνωρίζω και εμένα ως άνθρωπο πια. Εκείνη δεν υπάρχει πια”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως είπε η Εβαντζελίστα, μοιράζεται την ιστορία της, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό κι άλλων γυναικών που ενδεχομένως μπορεί να σκέφτονται να κάνουν κάτι ανάλογο και βγαίνει μπροστά, όντας έτοιμη πια να μιλήσει για όλο αυτό. “Δεν πρόκειται να κρύβομαι πια”, είπε χαρακτηριστικά.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κιάρα Φεράνι: Φόρεσε ένα set στο απόλυτο χρώμα της άνοιξης

Βασίλισσα Ελισάβετ: Επανεμφάνιση και γεμάτο πρόγραμμα