in

Σοφία Βεργκάρα: Τα συγκλονιστικά λόγια κι ο καρκίνος

H Σοφία Βεργκάρα μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο σε ηλικία 28 ετών, όταν έμαθε πως έχει καρκίνο του θυρεοειδούς.

Η πασίγνωστη ηθοποιός, θέλησε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία και να στείλει το μήνυμά της σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα.

“Στα 28 η λέξη καρκίνος δεν ήταν κάτι που περίμενα να ακούσω. Ήταν απλά ένα τσεκ-απ ρουτίνας. Αλλά οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο στον λαιμό μου κι αυτή η λέξη έγινε μέρος της ιστορίας μου. Πέρασα αμέτρητες ώρες σε θεραπείες ακτινοβολίας και τελικά στο χειρουργείο. Σήμερα, αποκαλώ τον εαυτό μου επιζήσασα του καρκίνου”, ανέφερε η Βεργκάρα, με τα λόγια της να συγκλονίζουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

“Αυτή ήταν το πρώτο μάθημα υποκριτικής που έκανα μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία. Και το να βλέπω το σημάδι στον λαιμό μου μού θυμίζει πόσο ευλογημένη ένιωθα εκείνη την ημέρα και κάθε μέρα από τότε.

Νιώθω τυχερή κι ευγνώμων που είμαι σε θέση να μοιραστώ την ιστορία μου και να πω πως η έγκαιρη διάγνωση είναι πολύ σημαντική. Προγραμματίστε το τσεκ-απ σας εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα”, πρόσθεσε στη συνέχεια, με τους followers της να την κατακλύζουν με μηνύματα αγάπης.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρίγκιπας Κάρολος: Η τρυφερή αφιέρωση στην Καμίλα

Τζένιφερ Άνιστον: Λατρέψαμε το νέο hair-look που της πηγαίνει πολύ!