in

Sarah Jessica Parker: Γιατί βρέθηκαν στο επίκεντρο τα παιδιά της;

Η Sarah Jessica Parker έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο με αφορμή τις στιλιστικές της επιλογές ή σχετικά με την παρέα του Sex And The City.

Αυτή τη φορά -ωστόσο- είδε τα βλέμματα όλων να στρέφονται στα παιδιά της, Marion και Tabitha κι αφορμή, στάθηκε μία φωτογραφία που ανέβασε η αγαπημένη πρωταγωνίστρια από τις γιορτινές τους στιγμές στο σπίτι.

Την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων η Sarah Jessica Parker μοιράστηκε μία φωτογραφία όπου οι 13χρονες κόρες της φορούν προσωποποιημένες κάλτσες που απεικονίζουν τα κατοικίδια της οικογένειας κι αμέσως επικράτησε ένας… χαμός!

“Τα κατοικίδια της οικογένειας. Πάντα κλέβουν τα φώτα. Αυτό ήταν επιτυχία. Χαρά, ευτυχία, αγάπη”, σημείωσε στη λεζάντα η πρωταγωνίστρια του And Just Like That και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να κάνουν ερωτήσεις για το πού βρήκε αυτές τις κάλτσες και πώς θα μπορούσαν να φτιάξουν κι εκείνοι αντίστοιχες δικές τους. 

Η Sarah Jessica Parker έχει εκτός από τις δίδυμες κόρες και έναν γιο με τον Matthew Broderick, τον 21χρονο Wilkie, με την οικογένεια να απολαμβάνει τις γιορτές με τον καλύτερο τρόπο…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Olivia Palermo: Αυτό είναι το μυστικό της για ενυδατωμένα χείλη

Catherine Zeta – Jones & Michael Douglas: Οικογενειακές διακοπές στην Ινδία