in

Πριγκίπισσα Charlotte: Ο σπουδαιότερος “σύμμαχος” της Kate Middleton

Η Kate Middleton βιώνει ένα πολύ ιδιαίτερο διάστημα τους τελευταίους μήνες, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο. Είδε την καθημερινότητά της να αλλάζει, είδε όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της και η ίδια, δίνει τη δική της μάχη.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας έγινε στο “Trooping the Colour” κι αυτό που πρόσεξαν αρκετοί, ήταν πως η Kate είχε συνεχώς στο πλευρό της, την μικρή Charlotte. Μητέρα και κόρη μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές, με την Kate Middleton να χαϊδεύει στοργικά τα μακριά μαλλιά της κόρης της, σε μία πολύ όμορφη εικόνα.

Όπως υποστηρίζει ο Ingrid Seward, συγγραφέας του βιβλίου “Η μητέρα μου κι εγώ: The Inside Story of the King and Our Late Queen”, η εννιάχρονη είναι “προστατευτική” απέναντι στη μητέρα της κι έχει εξελιχθεί στο απόλυτο στήριγμά της, με την σχέση τους να βρίσκεται στο καλύτερο σημείο.

“Νομίζω ότι η Charlotte φροντίζει πραγματικά τη μαμά της. Ήταν πολύ γλυκός ο τρόπος που στεκόταν μπροστά της και συνομιλούσαν στο Trooping The Colour. Η Charlotte φαίνεται να είναι πολύ γεμάτη θαυμασμό για τη μητέρα της, πράγμα που νομίζω ότι είναι επίσης υπέροχο. Η Kate και η Charlotte είναι πολύ καλές φίλες και νομίζω ότι για την Kate, ο δεσμός τους είναι πολύτιμος. Η σχέση μητέρας-κόρης είναι προφανώς ιδιαίτερα σημαντική για την πριγκίπισσα, επειδή έχει τόσο στενή σχέση με τη δική της μητέρα, την Carole Middleton. Μεγάλωσε σε μία δεμένη οικογένεια και αυτό είναι που προσπαθεί να μιμηθεί σήμερα”, σημείωσε ο royal-expert.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nicole Kidman: Η επέτειος γάμου και το τρυφερό μήνυμα

Oprah Winfrey: “Πριν 25 χρόνια ήταν αποδεκτό να κοροϊδεύεις το βάρος κάποιου”