in

Πριγκίπισσα Ευγενία: Η συγκλονιστική εξομολόγηση και το πρόβλημα υγείας

Η πριγκίπισσα Ευγενία δεν ανήκει στους royals που αγαπούν την προβολή και τη δημοσιότητα, ωστόσο, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό για εκείνη, μοιράζεται ακόμη και πιο προσωπικές της στιγμές.

Αυτό έκανε και τώρα η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, που σηματοδότησε την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τη Σκολίωση, κοινοποιώντας τρεις φωτογραφίες από την ημέρα του βασιλικού γάμου της το 2018 στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. 

Η πριγκίπισσα Ευγενία, έκανε focus στην ουλή από την εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη που έκανε σε ηλικία 12 ετών λόγω σκολίωσης και σχολίασε πως:

“Σήμερα είναι η διεθνής ημέρα ευαισθητοποίησης για τη σκολίωση. Ήθελα απλώς να μοιραστώ την ουλή μου και να ενθαρρύνω όποιον εκεί έξω έχει περάσει κάτι παρόμοιο να μοιραστεί τη δική του μαζί μου. Ας είμαστε περήφανοι για τις ουλές μας!”.

“Σε όλους εσάς που μόλις λάβατε τη διάγνωση, σε όσους φοράτε σιδεράκια, σε όσους αναρρώνουν από μια επέμβαση και σε όσους ζουν με μια ουλή για χρόνια, θέλω να πω ότι οι σκέψεις μου είναι μαζί σας την Ημέρα Ενημέρωσης για τη σκολίωση”, πρόσθεσε η πριγκίπισσα, ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φυσικοθεραπευτές και τους ερευνητές του φιλανθρωπικού οργανισμού Scoliosis Support & Research.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scrub o’clock: Απολέπιση στο σπίτι με τον πιο εύκολο τρόπο!

Mark Wahlberg – Halle Berry: Πρωταγωνιστούν στην ταινία του Netflix “The Union”