in

Πριγκίπισσα Άννα: Τι έκανε το πρώτο Σαββατοκύριακο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι;

Η ξαφνική απόφαση της πριγκίπισσας Άννας να μη δώσει το “παρών” στην τελετή έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ερωτηματικά τις τελευταίες ημέρες.

Για ποιο λόγο συνέβη αυτό; Παρά το γεγονός πως βρισκόταν στο Παρίσι, η πριγκίπισσα Άννα δίστασε να βρεθεί στην πολυσυζητημένη τελετή κι ουσιαστικά, κάπως έτσι επιβεβαιώθηκαν όλοι όσοι θεωρούσαν πως η επιστροφή της στις δημόσιες εμφανίσεις θα είναι σταδιακή.

Η πριγκίπισσα δε θα μπορούσε να μη στηρίξει την αποστολή της Αγγλίας και φυσικά να παρακολουθήσει από κοντά τα αγαπημένα της σπορ και το περασμένο Σάββατο, είδε από κοντά τον χρυσό αγώνα ράγκμπι ανδρών, όπου η Γαλλία επικράτησε των Fiji.

Η πριγκίπισσα Άννα, υπήρξε το πρώτο μέλος από τη βρετανική βασιλική οικογένεια που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετέχοντας σε ένα τριήμερο αγώνισμα ιππασίας με το άλογο της αείμνηστης βασίλισσας, Goodwill, στους Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976 και φυσικά, γι’ αυτήν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου έχει ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη σημασία.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Beauty-lovers: Η DIY θεραπεία για τους έντονους πόρους

Nicole Kidman – Keith Urban: Κοινή εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες