in

Πριγκίπισσα Άννα: Παραμένει στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα

Η πριγκίπισσα Άννα συνεχίζει να αναρρώνει στο νοσοκομείο Southmead, στο Bristol, μετά το ατύχημα που είχε στην κατοικία της στο Gloucestershire. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, η αδερφή του Καρόλου υπέστη διάσειση και αποκόμισε μικρούς τραυματισμούς μετά από ένα ατύχημα που είχε στην κατοικία της, με την επίσημη ενημέρωση του Παλατιού του Buckingham να αναφέρει πως:

“Η πριγκίπισσα είχε μικρούς τραυματισμούς και διάσειση μετά από ένα ατύχημα στην κατοικία της στο Gatcombe Park χθες το απόγευμα. Η Αυτού Υψηλότητά της παραμένει στο Southmead Hospital του Bristol, ως μέτρο πρόληψης για παρακολούθηση και αναμένεται να έχει ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Ο βασιλιάς είναι ενημερωμένος και στέλνει μαζί με όλη τη βασιλική οικογένεια την ειλικρινή του αγάπη και ευχές για τη γρήγορη ανάρρωση της πριγκίπισσας”.

Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής της ομάδας, η πριγκίπισσα Άννα θα κάνει τώρα ένα break από όλες τις δραστηριότητες που είχε προγραμματίσει για την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς προτεραιότητα σε αυτή τη φάση έχει η υγεία της, με την ίδια να παραμένει στο νοσοκομείο, αναρρώνοντας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Diane Von Furstenberg: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μητέρα της

Rihanna: Στο πλευρό του αγαπημένου της στο Παρίσι