in

Πριγκίπισσα Άννα: Η ανησυχία της κόρης της για την απώλεια μνήμης

Η πριγκίπισσα Άννα βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, μετά το ατύχημα που είχε πρόσφατα, έχοντας επιστρέψει πλέον στην κατοικία της.

Εκτός από τους μικροτραυματισμούς, που την έστειλαν στο νοσοκομείο για μερικές ημέρες, η πριγκίπισσα εμφάνισε και μία απώλεια μνήμης, που ανησύχησε την κόρη της, Zara Tindall.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκανε η αδερφή του βασιλιά Καρόλου ήταν στο Royal Ascot 2024 στην οποία μάλιστα συνοδευόταν από την κόρη της και στις 23 Ιουνίου η πριγκίπισσα Άννα είχε το εν λόγω ατύχημα, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στα αγαπημένα της πρόσωπα.

“Αυτό είναι ακριβώς που ανησυχεί τη Zara εδώ και καιρό. Η πριγκίπισσα είχε ένα ατύχημα και προκλήθηκε ένας πανικός στην οικογένειά της”, ανέφερε πηγή και συνέχισε:

“Έχει πραγματικά ταράξει τη Zara ελπίζει απεγνωσμένα ότι το θέμα με τη μνήμη είναι παροδικό. Αυτή ήταν μια τεράστια στιγμή αφύπνισης για όλους στην οικογένεια και είναι δικαίως αγχωμένοι”.

Σύμφωνα με τη Daily Express, η πριγκίπισσα αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και από τη στιγμή που έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο δεν υπάρχει μεγαλύτερος λόγος ανησυχίας…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Madonna: Η κόρη της πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του David Koma

Oprah Winfrey: Η στιγμή που την προσέβαλαν δημόσια στην τηλεόραση