in

Πριγκίπισσα Άννα: Αντιμετωπίζει απώλεια μνήμης μετά το ατύχημα

Η πριγκίπισσα Άννα, παραμένει στο νοσοκομείο έπειτα από το ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή, με το Παλάτι να κάνει λόγο για μικροτραυματισμούς και διάσειση.

Για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς τραυματίστηκε ακριβώς η πριγκίπισσα, ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση ήρθε για να καθησυχάσει τον βρετανικό λαό για την κατάσταση της υγείας της.

Τώρα, λίγα 24ωρα αργότερα, η The Telegraph έρχεται να σημειώσει ότι η πριγκίπισσα Άννα αντιμετωπίζει μια προσωρινή απώλεια μνήμης!

“Τα τραύματά της είναι σταθερά και είναι πιθανή συνέπεια από το κεφάλι ή τα πόδια ενός αλόγου”, ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες.

Μετά το ατύχημά της η πριγκίπισσα χρειάστηκε να αναβάλει κάποιες από τις επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς το πρόγραμμά της ήταν ιδιαίτερα έντονο, δεδομένου πως τόσο ο Κάρολος, όσο και η Kate Middleton έχουν κάνει ένα μικρό step back τους τελευταίους μήνες, δίνοντας τη δική τους μάχη με τον καρκίνο και τώρα, ένα ακόμη μέλος της οικογένειας θα χρειαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω από τα καθήκοντά του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Oprah Winfrey: “Πριν 25 χρόνια ήταν αποδεκτό να κοροϊδεύεις το βάρος κάποιου”

Olivier Rousteing: Μας ξεναγεί στην έπαυλή του στο Παρίσι