in

Πρίγκιπας William: Τι απόφαση πήρε για τον Harry;

Οι σχέσεις των royals και κυρίως του Harry με τον Κάρολο, αλλά και τον William, είναι ένα θέμα που απασχολεί διαρκώς τα διεθνή media.

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος δίνει τη δική του μάχη με μία ιδιαίτερη μορφή καρκίνου, ο πρίγκιπας William έχει αναλάβει πολλά από τα καθήκοντά του και γενικότερα, έχει υιοθετήσει έναν πολύ πιο ενεργό ρόλο σε όλα τα επίπεδα, την στιγμή που νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι υπεύθυνος να αποφασίσει αν θα δοθεί στον αδελφό του, πρίγκιπα Harry, μια ευκαιρία για συμφιλίωση.

“Ο William έχει επιβάλει απόλυτη απαγόρευση στον Harry να επιστρέψει με οποιονδήποτε τρόπο, μορφή ή επίσκεψη στην οικογενειακή εστία. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο William έχει μπει στο ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου. Ο Φίλιππος κυβερνούσε την οικογένεια με σιδερένια ράβδο και είδατε όταν πέθανε ότι η πειθαρχία κατέρρευσε. Τώρα ο William κάνει κουμάντο σε ό,τι αφορά την οικογενειακή πειθαρχία. Μπορεί να γίνει τρομακτικός”, σημείωσε πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια.

Ο Harry και η Meghan έχουν πάρει τις αποστάσεις τους και βρίσκονται μακριά από τους royals όλο το τελευταίο διάστημα και για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει να γίνει μία μεγάλη υποχώρηση από τη δική τους πλευρά, κάτι που μοιάζει αρκετά δύσκολο.

Μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά όλη αυτή η κατάσταση; Η απάντηση θα δοθεί από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, αν και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

And Just Like That: Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας;

Kate Middleton: Θα κάνει την εμφάνισή της στο Wimbledon;