in

Πρίγκιπας William: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και το μήνυμα

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τις διακοπές του με την Kate Middleton και τα τρία τους παιδιά, λόγω μίας πολύ δυσάρεστης εξέλιξης.

Ο Sven-Göran Eriksson, ένας άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μία σκληρή μάχη και ο πρίγκιπας, μόλις πληροφορήθηκε τη συγκεκριμένη, θλιβερή εξέλιξη, έκανε ένα διάλειμμα από τις διακοπές του.

Παράλληλα, ο William θέλησε να τοποθετηθεί και με ένα δημόσιο μήνυμα, μέσα από το οποίο εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του θρυλικού προπονητή, που ήταν ο πρώτος ξένος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών της Αγγλίας.

“Λυπηρό να ακούω για τον θάνατο του Sven-Göran Eriksson. Τον συνάντησα αρκετές φορές ως προπονητή της Αγγλίας και πάντα εντυπωσιαζόμουν από το χάρισμα και το πάθος του για το παιχνίδι. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους του. Ένας πραγματικός τζέντλεμαν του παιχνιδιού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Σε δήλωση της οικογένειας αναφέρεται ότι ο Eriksson πέθανε στις 26 Αυγούστου σε ηλικία 76 ετών, όπως μετέδωσαν το BBC και το ESPN, μετά από μία πολύ σκληρή μάχη…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Doutzen Kroes: Δίνει απαντήσεις για όλα σε μία διαφορετική εξομολόγηση

Margot Robbie: Οι διακοπές στη Σαρδηνία και η σπάνια εμφάνιση