in

Πρίγκιπας William: Η εμφάνιση – έκπληξη στα TV BAFTAs

Το τελευταίο διάστημα ήταν -κι εξακολουθεί να είναι- εξαιρετικά δύσκολο για τον πρίγκιπα William, ωστόσο, ο ίδιος προσπαθεί να επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Ο πρίγκιπας William, εξελίχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο στα τηλεοπτικά BAFTAS 2024, καθώς μαγνήτισε τα βλέμματα με ένα ειδικό ηχογραφημένο μήνυμα για τη βαρόνη Floella Benjamin, στην οποία απονεμήθηκε η περίφημη υποτροφία BAFTA.

Η 74χρονη πρώην παρουσιάστρια της παιδικής τηλεόρασης, γνωστή για τη δουλειά της στα Play School και Play Away, αναγνωρίστηκε για όσα έχει προσφέρει όλα τα τελευταία χρόνια και ήταν φανερά συγκινημένη, από την έκπληξη του William, ο οποίος είναι στενός οικογενειακός φίλος της.

“Καλησπέρα σας. Απόψε είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της Baroness Floella Benjamin, καθώς λαμβάνει τη φετινή υποτροφία για το πρωτοποριακό έργο της με παιδιά και νέους, τη μακροχρόνια δέσμευσή της στην τηλεοπτική μετάδοση και για το έργο της ως ακλόνητη υπέρμαχος της ενσωμάτωσης”, σημείωσε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο πρίγκιπας και κάπως έτσι, όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

The Biebers: Έχουν ήδη επιλέξει το όνομα του μωρού τους

Kate Middleton: Ποια θα την αντικαταστήσει στις βασιλικές της υποχρεώσεις της;